EXPERIENTA IN DOMENIU

01. DESPRE NOI

Suntem o companie cu experienta vasta in domeniu, cu ambitii mari si vointa pe masura. Producem mobila la comanda pentru bucatarii, dormitoare, livinguri, holuri, bai, dresinguri, hoteluri, gradinite si saloane de cosmetica / infrumusetare. Atentia permanenta acordata celor mai mici detalii si cerintelor clientului ne-au permis sa ne dezvoltam constant.

Intotdeauna am pus accent pe calitatea mobilierului produs si pe serviciile oferite. Va oferim o gama vasta de PAL, PAL lucios, MDF infoliat, MDF vopsit, MDF plastifiat, lemn masiv, canturi ABS, blaturi de bucatarie, profile, accesorii si electrocasnice. Ne plac lucrurile bine facute si din acest motiv facem mobilier care sa satisfaca cele mai exigente cerinte.

/Despre noi

Stabilire cerinte

Dupa masuratori oferim consultanta in alegerea materialelor, culorilor, compartimentarii, accesorilor si va vom raspunde tuturor intrebarilor legate de mobilier.

Proiectare & schitare 3D

Dupa ce prima etapa s-a incheiat cu succes, proiectul poate fi vizualizat cu ajutorul programului 3D, este prezentat beneficiarului si se aduc ajustari unde este cazul.

Productie mobilier

Cu proiectul finalizat se incepe productia mobilierului. Se lucreaza cu atentie si grija la fiecare detaliu, iar odata terminata aceasta etapa se trece la transport si montaj.

Livrare & montaj

Oferim transport in conditii de maxima siguranta, astfel incat mobilierul sa ajunga la destinatie fara nici o zgarietura sau urma de deteriorare.

/Etape

CALITATE GARANTATA

02. VIZIUNEA NOASTRA

De la inceputul drumului nostru, doua principii au stat la baza a tot ceea ce facem: creativitatea proiectului si calitatea mobilierului produs. Aceste doua principii ne-au determinat sa urmarim ultimele noutati in materie de design, sa adoptam ultimele tehnologii disponibile in industrie si sa oferim un grad ridicat de satisfactie a clientilor MobirefDesign.

Experienta de mai bine de 15 ani in productie de mobila la comanda ne determina sa gasim intotdeauna cele mai bune solutii pentru clientii nostrii, iar in acelas timp sa avem in vedere bugetul stabilit si timpul de finalizare al proiectelor. Incercam sa indeplinim dorintele clientilor in ceea ce priveste amenajarea spatiului rezidential, comercial sau administrativ, in cel mai eficient mod posibil.

/Viziune

TESTIMONIALE SI RECENZII

03. Parteneri si clienti

/Clienti